The Townhouse, Grange Avenue

Full Architectural services have been completed at The Grange, Milngavie, where old council offices have been transformed into a unique residential development of four bespoke homes.

The townhouse at The Grange was redeveloped and partially newly built from an existing 1960's flat roofed extension and transformed into a two storey contemporary semi-detached villa. With the addition of a new entrance canopy, draft lobby, floor to ceiling windows, rooflights, crisp render, box gutters and zinc cladding the villa was converted into a modern family home.

The Villa deviates from the norm with living accommodation placed on the first floor to take advantage of the surrounding views and connect with the rear garden. A link bridge was utilised to connect the main living space to the garden with floor to ceiling windows and doors giving the sense of indoor-outdoor living. The ground floor consists of a Master suite, two bedrooms and a bathroom with a top-lit light-filled hallway leading you up to the living level.

Image of The Townhouse, Grange Avenue Image of The Townhouse, Grange Avenue Image of The Townhouse, Grange Avenue Image of The Townhouse, Grange Avenue Image of The Townhouse, Grange Avenue Image of The Townhouse, Grange Avenue Image of The Townhouse, Grange Avenue

Privacy Policy

Web Design by Sounds Like Design