Oaklands, London

Our client came to us looking for a substantial extension to their existing family home. The main design consisted of a two storey wrap around extension with a south facing terrace. NVDC proposed a grand entrance into a double height space in the centre of the plan with the existing accommodation to one side and the proposed on the other. A south-facing glass walkway was designed to connect the old and the new, as well as aiding in achieving a more contemporary open plan layout. Our solution rationalised the existing layout as well as creating extra accommodation including an additional 3 bedrooms, 2 shower rooms, a family room, a utility and a double garage.

Image of Oaklands, London Image of Oaklands, London Image of Oaklands, London Image of Oaklands, London

Privacy Policy

Web Design by Sounds Like Design