Milingavie

Our client required additional living space and wished to rationalise the layout of the ground floorplan. NVDC proposed a contemporary flat roof porch and rear extension to gain extra space and help to make the house more energy efficient. Our design includes the creation of a fluid open plan family living and kitchen area as well an additional downstairs WC and a utility room. A large rooflight and bifold doors have been used to bring light into the centre of the plan and create views out to the garden. Siberian larch was used for the external cladding; the timbers will weather over time from brown to silver to tie in with the aluminium detailing.

Image of Milingavie Image of Milingavie Image of Milingavie Image of Milingavie Image of Milingavie

Privacy Policy

Web Design by Sounds Like Design