Elanic

NVDC have converted an empty commercial unit to a high spec cosmetic clinic in Glasgow’s city centre. Beginning with an empty shell, we took the project from concept to completion, using curved walls and bespoke elements to create a flowing series of spaces.

A cosmetic practice of this scale involves numerous functional spaces, which were accommodated discretely, allowing the more public areas to be expressed creatively, with great attention paid to achieving the quality of space envisaged by the client. The reception establishes a clear visual relationship with the street and flows smoothly into a waiting area further into the plan. A combination of discreet artificial lighting and borrowed natural light from the reception area establishes a relaxed ambience in this area. The practice’s colour scheme is applied carefully, and its logo is incorporated into the scheme to subtly reinforce the branding of the space.

Our client says:

"Throughout the design and build of my clinic I have been very happy with the quality and professionalism of NV design and Construction. Above all they came in on budget and on time with a very high standard of build quality. I have no hesitation in recommending them."

Image of Elanic Image of Elanic Image of Elanic Image of Elanic Image of Elanic Image of Elanic Image of Elanic

Privacy Policy

Web Design by Sounds Like Design